Zaradi razglasitve epidemije ob širitvi koronavirusa bo Tretja osnovna šola Slovenj Gradec predvidoma zaprta od 16. 3. do 29. 3. 2020 oz. do preklica.
Šola zaradi specifike izvajanja vzgojno–izobraževalnih dejavnosti in neustreznih učnih gradiv za izvajanje pouka na daljavo le-tega ne more izvajati.
Za učence OŠ NIS bodo učitelji pripravili nekaj prilagojenega gradiva za utrjevanje snovi, ki ga bodo po e–pošti pošiljali učencem na dom.
O načinu in roku, kako bomo izpolnili manjkajoči izobraževalni del programa, boste obveščeni naknadno, ko bomo prejeli navodila šolskega ministrstva in ko bo znano, koliko časa bo preventivni ukrep prekinitve izvajanja vzgojno-izobraževalne dejavnosti trajal.
V kolikor resnično nimate nobene možnosti organizirati varstva za vašega otroka, nam to sporočite še danes do 12.00 ure.
Opozoriti pa vas moramo, da v času zaprtja šole ni organiziranih šolskih prevozov in tudi prehrane ne.
V času zaprtja šole bo na šoli urejeno dežurstvo med 9.00 in 12.00 uro. V kolikor boste v tem času kaj potrebovali pozvonite na zvonec pri vhodnih vratih. Izven tega časa pa lahko pridobite vse potrebne informacije po telefonu, in sicer:
ravnateljica: Ingrid Močnik 031 672 809 (ingrid.mocnik@guest.arnes.si),
računovodkinja: Branka Mirkac 068 618 093 (branka.mirkac@guest.arnes.si),
Luka Pernek 040306702 (luka.pernek@gmail.com).
Dosledno upoštevajmo navodila NIJZ v primeru epidemije in poskrbimo za svoje in naše zdravje!
Vse dobro in lep pozdrav.
Ravnateljica:
Ingrid Močnik