V šoli v naravi na zali slovenski obali smo mi, PPVI (21 + 10), bili. Učenci so rekli, da so neznansko uživali, učitelji pa pridni bili, vse realizirali. Zatorej le zapis zaporedja dogajanja in rajanja.

DSC_4113

Ponedeljek: odhod izpred šole, postanek v Ljubljani na Streliški ulici, peš do vzpenjače, z vzpenjačo na grad, malica na grajskem dvorišču, ogled filma o zgodovini Ljubljanskega gradu, pristop na razgledni stolp, razgled, sestop, ogled Muzeja slovenske zgodovine s svojim vodstvom, spust z vzpenjačo, vožnja do hotela, razporeditev v sobe, kosilo, počitek, bazen, prosto, večerja, sprehod z lučkami do igrišča.

Torek: malo bolj zgodnji zajtrk, odhod na ladjico, mirno morje do Pirana, ogled akvarija, ogled Pirana, kakšen nakup, obvezen sladoled, ladjica, kosilo, počitek, malica, bazen, počitek/odbojka na mivki, večerja, piknik.

Sreda: zajtrk, odhod do školjčišča, ogled školjčišča, povratek, skupina 9-ih je dopoldne preživela v senci dreves in na plaži v bližini apartmajev, kosilo, počitek, malica, bazen, individualne zaposlitve/počitek, večerja, likovne delavnice – izdelovanje ogrlic.

Četrtek: zajtrk, bazen, prosto, kosilo, počitek, malica, bazen, športne igre, večerja, ples.

Petek: zajtrk, priprava na odhod, bazen, kosilo, odhod iz Ankarana ob 13:07, malica v Lukovici, prihod v Slovenj Gradec ob 17:15. Do Črne nas je Kamot razvozil. Hvala mu! Pa otroci in mladostniki so bili za pohvalit pridni. Poglejmo le še, kaj slika govori, …

Vodja ŠN: Katarina Radovič