V četrtek 19. aprila 2018 smo s pevskim zborom Tretje osnovne šole Slovenj Gradec uspešno nastopili na 28. državni glasbeni reviji Zapojmo, zaplešimo, zaigrajmo, ki se je tokrat odvijala v Velenju. Letos so bili učenci poleg pevcev tudi reperji in so v naši novi pesmi Moj drugi dom odpeli in »odrepali«, kaj vse počnemo in se naučimo na naši šoli. Solisti pevci in reperji so letos bili:

Leon Kušter, Klemen Šmon, Anej Krančan, Klemen Hohnec in zdaj že bivši učenec, Benjamin Latinovič, ki še vedno rad pride obiskat bivše sošolce. Pevce in reperje pa so spremljali naslednji učenci: na ksilofonih Anej Krančan in Klemen Hohnec; na diatonični harmoniki Alen Šošter; na zvončkih Anej Meško, poleg njih pa kot vedno učitelja Luka Pernek na kitari ter Vojko Veršnik na klavirju.

Zelo veseli pa smo bili tudi informacije, da smo bili na tokratni državni reviji pevski zbor z največ pevci. Glede na to, da je število učencev na naši šoli v primerjavi z drugimi šolami in ustanovami v Sloveniji relativno majhno, smo na to zelo ponosni. V galeriji si oglejte nekaj fotografij.

Mentor zbora: dr. Vojko Veršnik