Spoštovani starši in učenci!

V sredo, 1. septembra ponovno odpiramo vrata za vse učence in mladostnike šole.

S poukom pričnemo ob 7.45 in prvi šolski dan zaključimo ob 12.00 uri. V kolikor bi ta dan za svojega otroka potrebovali podaljšano bivanje le-to sporočite razredniku vašega otroka. Kosila ta dan še ne bo.

Vsi učenci – vozači pridete v šolo po enakem voznem redu kot v lanskem šolskem letu. Na vaši vstopni postaji čakate ob isti uri kot lani.

Šolske novince, ki bi jih starši želeli pripeljati sami, naj bodo pred šolo do 7.45 ure. V kolikor bi želeli svojega otroka pospremiti v učilnico, morate izpolnjevati PCT pogoj.

Pred šolo bodo vse učence sprejeli njihovi učitelji in varuhi. Skupne prireditve in sprejema šolskih novincev zaradi trenutne situacije širjenja okužb ne bomo imeli.

Prvi dan prinesite s seboj copate, pisalo, beležko in mapo.

Za učence starejše od 12. leta so obvezne maske. Priporočeno je, da bi se čim več učencev starejših od 12. let, ki še niso cepljeni samotestiralo (teste z zdravstveno izkaznico otroka dvignete v lekarni). Test naj učenec opravi v nedeljo zvečer ali v ponedeljek zjutraj doma. V kolikor bi bil test pozitiven, nas o tem obvestite po telefonu, učenec pa ostane doma.

Bodimo odgovorni drug do drugega in ostanimo zdravi!

Se že veselimo srečanja z vami!

Za kakršnokoli dodatno informacijo pokličite 031 672 809 (ravnateljica).

Ingrid Močnik, ravnateljica